Sayfalar

29 Nisan 2011 Cuma

iPhone 4 beyaz satışa sunuldu!



    Apple bugün Beyaz iPhone 4 ün yarın satışa çıkacağını duyurdu. Beyaz iphone 4 ' ler Apple'ın online storelarında, Apple'ın Retail Storelarında , AT&T ve Verizon storelarında , ayrıca Yetkili satıcılarda yerini alacak.

    Philip Schiller '' Beyaz iPhone 4 sonunda geldi ve çok güzel '' dedi. Apple'ın global ürün pazarlama başkan yardımcısı Schriller bir de '' Biz tüm detaylarla uğraşırken sabırla bekleyen herkese teşekkürü borç bilmekteyiz.'' dedi.

    iPhone 4 dünyadaki en yenilikçi cihaz olup Apple'ın Retina Display'ini barınıdırıyor, bir telefondaki süper keskin yazılarla, videolarla, resimlerle sonuçlanan en yüksek çözünürlüklü görüntüleyici. FaceTime da var, Video aramalarını gerçeğe dönüştüren şey.


   Fiyat ve Stok Durumu; iPhone 4 'ün beyaz modeli Avusturya, Avustralya , Belçika , Kanada , Çin , Çek Cumhuriyeti , Danimarka , Finlandiya , Almanya , Hong Kong , Irlanda , Italya , Japonya , Lüksemburg , Makao , Hollanda , Yeni Zelanda , Norveç , Singapur , Güney Kore , Ispanya , Isviçre Isveç , Tayvan , Tayland, Ingiltere ve ABD 'de 28 Nisan da satışa sunulmaya başlanacak ve kısa bir süre sonra daha fazla ülkede satışa çıkacak. Beyaz iPhone ' ün önerilen perakende satış fiyatı 16 GB için ,199 $ ( ABD ) , 32 GB için 299 $ ( ABD ). Her iki model de yeni iki yıllık kontratla satılıyor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder